• Biologisch
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Erkend streekproduct
  • Vers zilt bronwater
Home » Contact » Bezorging en afhalen

Bezorging en afhalen

Bezorging

Wij versturen onze producten via PostNL of DHL. Onze levertijd is 4 - 5 werkdagen. Deze kan worden vertraagd door de COVID-19 maatregelen die onze bezorgpartners hebben genomen. Gratis verzending voor bestelling vanaf €45.

Afhalen

U kunt uw bestelling ook afhalen op ons productie site Mokweg 41, 1797 SB Den Hoorn. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, sturen wij u een e-mail wanneer de bestelling klaar is voor afhaling. Normaal gesproken zijn de bestellingen binnen vier werkdagen klaar om afgehaald te worden.

Heeft u verse zeesla besteld, dan nemen wij contact met u op als de bestelling klaar is. Wij zorgen ervoor dat u de zeesla na de oogst zo vers mogelijk ontvangt. Afhalen alleen op afsprak.

Retour

Wij besteden de grootste zorg aan het maken van onze producten en ook aan het verpakken ervan. Zo bieden wij geen retourservice voor onze voedingsproducten. Als u een probleem heeft met onze producten, stuur ons dan een e-mail en wij zullen het best mogelijke doen om het voor u op te lossen.

COVID-19 Maatregelen

In verband met COVID-19 nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen op onze werk- en verwerkingsplaats.Wij volgen de richtlijnen van RIVM bij het oogsten van het zeewier, de verwerking en het verpakken. Onze leveringspartners hebben hun eigen maatregelen op basis van de richtlijnen van RIVM.

Hierdoor is de kans op virusverspreiding via onze producten zeer klein. Uiteraard raden wij u aan om na het uitpakken van onze producten bij aflevering uw hand te wassen.