• Biologisch
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Erkend streekproduct
  • Vers zilt bronwater
Home » Gerookt Zeewier Zout

Gerookt Zeezout

Welkom op Waddenwier! Hier vind je meer informatie over het product 'Gerookt Zeezout'. Een product dat ontwikkeld en geproduceerd is op het Texelse land. 

 

Wat is Gerookt Zeezout?

Gerookt Zeezout is een combinatie van zeezout en zeewier. Het zeewier wordt op een ambachtelijke wijze op Texel gerookt. Duurzaam en milieuvriendelijk zeewier dat wij zelf op Texel produceren. Dicht bij de duinen op het zuiden van eiland, staan onze bakken met wieren. We maken gebruik van vers zilt bronwater uit de grond om ons zeewier te laten groeien. 

 

Onze Gerookte Zeezout is 100% Biologisch!

Ingrediënten 

Dit product bestaat uit 100% biologisch zeezout dat is gerookt met biologisch zeewier (zeesla) op Texel. 

Waar kun je Gerookt Zeezout voor gebruiken?

Beschik je niet over de mogelijkheid om zelf vlees of vis te roken, dan is gerookt zeezout een heuse aanrader. Deze gerookte zoutvariant met toegevoegd zeewier gaat heerlijk samen met het bakken of braden van vlees, gevogelte en vis. Maar ook voor vegetarische gerechten is de robuuste smaak een geweldige toevoeging. Nog een tip? Probeer het eens op een gekookt eitje. You're welcome! 

Over Waddenwier

ZeewiervanTexel.nl verkoopt hoogwaardige gedroogde zeewierproducten. Onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd op Texel en zijn gecertificeerd met het BIO keurmerk, Global Gap en Waddengoud. 

Ook zeker het proberen waard:

Waar gebruik jij Gerookt Zeezout voor?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.