• Biologisch
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Erkend streekproduct
  • Vers zilt bronwater
Home » WierRook

WierRook

Wat leuk dat je meer wilt weten over ons nieuwe product Gerookt Zeewier!

Gerookt Zeewier is ons nieuwste product en wordt geproduceerd op het mooie eiland Texel.

 

WierRook is 100% Biologisch!

Wat is Gerookt Zeewier?

Gerookt Zeewier is één van onze nieuwste producten. We maken gebruik van vers zilt bronwater uit de grond om ons zeewier te laten groeien. Nadat we het zeewier hebben geoogst laten we het drogen met onze nieuwe droogmethode. Met onze unieke koude droogmethode wordt er op een zeer lage temperatuur gedroogd. Hierdoor blijven de natuurlijke spoorelementen en mineralen in het product. Het zeewier wordt daarna op een ambachtelijke wijze op Texel gerookt. 

Ingrediënten 

100% gerookt zeewier (zeesla)

Allergieën:
Kan sporen bevatten van schaal- en schelpdieren.

Waar kun je Gerookt Zeewier voor gebruiken?

Net als ons product Gerookt Zeezout, is dit product een heuse aanrader als je zelf niet beschikt over de mogelijkheid om zelf vlees of vis te roken. Zeewier kun je in principe gebruiken bij alle gerechten waar je ander zout voor zou gebruiken. Het is namelijk een natuurlijke zoutvervanger. Gerookt Zeewier is een heerlijke toevoeging bij bijvoorbeeld barbecue recepten. Wij zeggen: Experimenteer! Heb jij een goeie tip voor het gebruik van Gerookt Zeewier? Laat het ons weten in de reacties onderaan de pagina. 

Over Waddenwier

ZeewiervanTexel.nl verkoopt hoogwaardige gedroogde zeewierproducten. Onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd op Texel en zijn gecertificeerd met het BIO keurmerk, Global Gap en Waddengoud. 

Is dit ook iets voor jou?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.