• Biologisch
  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Erkend streekproduct
  • Vers zilt bronwater
Home » Zilte Kruidenmix

Zilte Kruidenmix

Wil je meer weten over onze Zilte Kruidenmix? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze Zilte Kruidenmix is één van onze populairste producten. Boordevol heerlijk ingrediënten. 

 

Onze Zilte Kruidenmix is 100% Biologisch!

Wat is Zilte Kruidenmix?

Zilte Kruidenmix is een product dat volledig op Texel ontwikkeld en geproduceerd is. We zetten enkele ingrediënten het even op een rij:

Zilte tomaat: Deze bijzondere RAF tomaat is ontzettend smaakvol. We telen de tomaten op zilte grond en dit maakt het een echte delicatesse. Boordevol vitaminen en mineralen en 100 procent biologisch.

IJskruid: IJskruid is een prachtig plantje! Wanneer de zon op de blaadjes schijnt, zie je de kristallen glinsteren. De jonge, knapperige malse bladeren hebben een licht zure en zoute smaak en zijn een lust voor het oog (ook 100 procent biologisch).

Zeevenkel: Zeevenkel is een bijzonder aromatisch product. Het heeft een sterk kruidige, licht venkelachtige smaak. Zeevenkel is rijk aan vitamine C en 100% biologisch. 

 

Zeesla: Ook de Zeesla is ontwikkeld en geproduceerd op het Texelse land, Hierbij maken we gebruik van vers zilt bronwater uit de grond. Door onze nieuwe bijzondere droogmethode wordt het zeewier niet verwarmd om het te drogen. Het blijft daardoor tussen de 20 en 30 graden. Dit behoudt alle mineralen en vitamines en hierdoor ontstaat een uniek en smakelijk product met een zilte, truffelachtige smaak. 

Ingrediënten 

(Zilte) tomaat, selderij, peterselie, ijskruid, zeevenkel, knoflook, zeesla, prei, zeezout

Waar kun je het voor gebruiken?

Waar niet voor? Maar om een paar tips te geven:
- Kruidenbotermix
- Over een belegd broodje of toastje
- Op een gebakken ei of omelet 
- Over een salade 

Andere lekkere ideeën? Deel ze hieronder, we zijn benieuwd.

Over Waddenwier

ZeewiervanTexel.nl verkoopt hoogwaardige gedroogde zeewierproducten. Onze producten zijn ontwikkeld en geproduceerd op Texel en zijn gecertificeerd met het BIO keurmerk, Global Gap en Waddengoud. 

Ook een aanrader:

Waar gebruik jij Zilte Kruidenmix voor?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.